dimecres, 24 d’abril del 2013

Jornada tècnica: productes i aliments ecològics del Berguedà‏


Jornada tècnica: Coneix els aliments ecològics del Berguedà en família – Local social de l’Espunyola (diumenge 28 d’abril a les 10.30h)
Amb aquesta jornada es pretén donar a conèixer els productors ecològics del Berguedà a la ciutadania d’una manera familiar i lúdica. A la primera part de la jornada hi haurà les ponències i un taller simultani per als més petits. La segona part de la jornada serà una visita familiar a una explotació ecològica de l’Espunyola, a escollir entre una explotació bovina o una explotació ovina. Hi haurà un esmorzar amb productes ecològics per a tots els participants.  Aquesta jornada familiar és gratuïta. Cal inscripció prèvia a l’adreça: http://bit.ly/Y9h1sW
Jornada tècnica: Comercialització dels productes ecològics i aproximació als menjadors escolars – Pavelló de Suècia de Berga (dilluns 29 d’abril a les 19.00h)
La jornada tècnica consistirà en la presentació de dos projectes: LlotjaPAE.cat i Tasta el Garraf. A través de la presentació de la llotjapae.cat es vol donar les eines necessàries als productors ecològics per facilitar i fomentar la comercialització dels seus productes tant a dintre com a fora de la comarca. El projecte Tasta el Garraf a l’escola té la intenció d’aproximar els productes ecològics als menjadors escolars. És una experiència similar a la que ens agradaria desenvolupar a les escoles de la nostra comarca. La jornada és gratuïta. Hi haurà un refrigeri durant les inscripcions i un tast de productes ecològics al final de la jornada. Cal inscripció prèvia a l’adreça:https://docs.google.com/forms/d/161xoOxVUzjNBd46hFvgFzFaW549ongbp 75RfJal_yEc/viewform