divendres, 22 de març del 2013

PREMIS SAMBORI

El premi Sambori, al qual la nostra escola ha participat,  té com a objectiu promoure la participació en un projecte comú, de narrativa escolar en català, d’alumnes i centres de totes les terres de parla comuna, difondre i prestigiar l’ús del català dins de l’àmbit escolar, tot incentivant la imaginació, la creativitat i els valors pedagògics.
El passat divendres, 22 de març, a les vuit del vespre, a l’auditori de la Fundació Catalunya La Pedrera de Manresa , es va fer l'acte de lliurament dels premis escolars de narrativa en català Sambori Òmnium de la Catalunya Central.
En aquesta setena edició hi van participar un total de 1.515 alumnes de primària, secundària i batxillerat deles comarques del Bages, Berguedà i Solsonès. Els 3 primers premis de cadascuna de les 6 categories, juntament amb la resta de guardonats de les 10 demarcacions que té Òmnium . Durant el mes de maig, un cop s'hagi reunit el jurat del premi a nivell de Catalunya, hi haurà la cerimònia de lliurament de premis entre els guanyadors a nivell nacional.

El MANU FERNÁNDEZ, de 4t curs de la nostra escola, va obtenir el segon premi de la seva categoria amb el conte "Les lletres".
ENHORABONA Manu, FELICITATS PEL PREMI!!!